CONTACTFORMULIER

Advocaat Hengelo

Bent u op zoek naar een advocaat in Hengelo? Bij Sanders advocatenkantoor kunt u terecht om allerlei geschillen op te lossen waardoor lange en kostbare  procedures kunnen worden voorkomen. Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Als u uw geschillen op accurate wijze wilt laten oplossen, doet u er goed aan om mij als advocaat in de regio Hengelo in te schakelen.

Verschillende rechtsgebieden

Bij Sanders advocatenkantoor kunt u terecht voor hulp op allerlei rechtsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsrecht, contractenrecht, een bedrijfsovername, personen- en familierecht en overige rechtsgebieden. Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Hengelo voor hulp op één van deze rechtsgebieden, doet u er goed aan om mij in te schakelen. Samen komen we tot een passende oplossing om het geschil de wereld uit te helpen.

Advocaat Hengelo voor bedrijven en particulieren

Als particulier kunt u Sanders Advocatenkantoor  inschakelen, maar u kunt ook een beroep op mij doen als uw bedrijf een geschil heeft dat opgelost dient te worden. Ik kan u een antwoord geven op al uw vragen. Het is altijd wenselijk om gerechtelijke  procedures te voorkomen.  Een tijdige en correcte advisering is noodzakelijk. Mocht het toch tot procederen komen, dan zal Sanders advocatenkantoor u bijstaan.

advocaat hengelo

Contact Sanders Advocatenkantoor

Heeft u een advocaat Hengelo nodig? Schakel mij dan in. Zelf ben ik gevestigd in Almelo, maar uiteraard kan ik ook werkzaamheden verrichten indien u in Hengelo gevestigd bent. Duidelijkheid staat bij mij voorop. Laagdrempeligheid, resultaatgerichtheid en een persoonlijke benadering zijn kenmerken van mijn advocatenkantoor. Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat ik als advocaat in Hengelo voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ook met vragen kunt u altijd bij mij terecht. Uiteraard kunt u bij mij langskomen op kantoor, maar desgewenst kom ik naar u toe. Neem direct contact op.